Tittel på boka mi?Vinn 200kr

Boka mi er omtrent ferdig skrevet, men mangler nå tittel og evt en undertittel 🙂

For dere som ikke vet hva boka mi handler om, så handler den i grove trekk om bipolar lidelse, schizofreni og det som hører til…som f.eks vrangforestillinger, depresjoner, manier og terrorangst. Det skal sies at det er en selvbiografi.

Hvis jeg velger tittelforslaget du kommer med, så betaler jeg deg 200kr. “konkurransen avsluttes 14.juni

Så fyr løs. Ingen forslag er for dumme. Skriv enten i kommentarfeltet, eller på innboks 🙂

Mine forslag sålangt er:
TERROR
UHYRET
SKJØNNHETEN OG UHYRET (Skjønnheten er manien, uhyret er depresjonen. Ganske metaforisk)

Ingen av tittelforslagene mine er jeg 100 % fornøyd med.

6 kommentarer
  1. Jeg er dårlig på slik, men hva med noen av disse? Indre demoner (eller bare demoner), Åndssvak, Med ekspress fart til helvete, Lidelser du ikke ser/usynlige lidelser, Nåde mot dyret, Fra sans og samling, Yndig i et hav av ild eller Polarekspressen (som bloggen din).

  2. kaffeslabb: Tusen takk for mange gode forslag <3 Jeg likte spesielt ekspressfart til helvete og lidelser du ikke ser.. de beskriver veldig godt 🙂 Indre demoner funker også 🙂 haha, ja..kanskje polarekspressen hadde vært det ideelle..men problemet der er at det finnes ei bok og en film med den tittelen.. vet ikke om det er lov å "kopiere" tittel.. det skal jeg undersøke. Igjen, takk for tips <3

  3. Hva med “Bipolarekspressen”?
   Ellers er det en del rølpete, selvironiske titler jeg kan komme på, men det kan fort oppfattes som nedlatende om jeg poster dem her uten 2-3 lag av forsikringer om at det ikke er vondt ment.

  4. Hva med “Måne uten sol”? Den er litt filosofisk, og det kan hende jeg ikke trenger å forklare, men jeg liker den godt som symbolsk: Uten sola blir jo månen svart. Men sol uten måne viser liksom til at man kan lyse, selv om det er mørkt, selv om det ikke er gode/lette dager (“solskinn”). Det er litt “fight” i dette, slik som “løvetann” er blitt. Selv om man har det vanskelig – at livet ikke er i “solglans” – så kan man forsøke å skinne så godt man bare kan 😉 En måne uten sol er en fighter! 😉

  5. Jeg hadde tenkt til å komme med et tittelforslag, men vil ikke det i fare for å vinne og bli betalt 200kr. Behold heller de 200kr selv, men hva med å bare kalle boken for tittelen på bloggen din, “Polarekspressen”?
   Jeg vet ikke hvordan det er copyright med tanke på at det er en film som og heter det, men det går det evt an å sjekke opp. Evt annen tittel: “En berg- og dalbane tur”

  6. Hei folkens! Beklager sent svar fra meg ang konkurransen!
   Jeg er ikke ferdig med boka enda, så jeg får ikke bestemt meg for tittel enda. Men velger jeg en av det dere har foreslått, så skal den personen selvsagt få 200 kr 🙂 Tusen takk for mange gode forslag <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg