LONDON IS CALLING

Idag bestilte vi flybilletter til London! Vi reiser i slutten av juni.
Jeg syns selv jeg er råtøff som blir med. Jeg reiser sammen med mamma, lillebroren og onkelen min.
Dette blir gøy! men samtidig skummelt! Jeg har som mange av dere lesere vet, angst for terror og å miste datteren min. Hun skal ikke bli med, men tanken på å “etterlate” henne hjemme i 4 dager er så grusomt. Hun skal være hos pappaen sin, så jeg føler meg ganske trygg. Men hun skal jo i barnehagen, og der kan jo litt av hvert skje. Jeg tenker også på at Sondre og Adele sannsynligvis skal bruke bilen, og det gjør meg redd. Jeg er veldig redd når noen kjører med Adele inni!

Ikke nok med å bekymre seg for Adele, men jeg skal faktisk til et annet land enn Sverige! Det er lenge siden sist det. Katastrofetankene har hindret meg lenge i å reise noen steder, men nå skal jeg faktisk gjøre noe med det! Trosse frykten min for både fly, undergrunnsbane, terror, muslimer og you name it. Mamma sier hun er spent på å å reise med meg..Hun er redd jeg roper “TERROR” på flyet eller går bananas i London. Jeg må passe på å huske å ta med sobrilen min, det skal visst gjøre meg avslappet. Vi får se hvor avslappet jeg kan bli da.. Det hadde vært deilig å bare slå seg løs, uten å tenke på alt som kan skje, både hjemme og i London. 

Har du vært i London? Hva bør jeg få med meg av severdigheter, restauranter, shoppingsteder osv… 🙂 ??

1 kommentar
  1. Ett tips er iallfall dette: Hvis du kjenner en engelsktalende fyr som heter Jack, og du plutselig får øye på ham i flyet et stykke nedover i seteradene, så ikke, IKKE rop ut en begeistret hilsen til ham.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg