JEG MÅ BLI TYNN!

Jeg haaater å se så overspist ut!
Det ødelegger hverdagen min! Nå er det snart ferie, og det vil bli tatt feriebilder, og man skal kose seg. Men hvordan i huleste skal jeg klare det når jeg ser ut som en sjøløve? Jeg gruer meg til ferietur pga vekta mi, hvor tullete er ikke det?

Jeg kjenner ei jeg har stor respekt for. Hun er litt lubben, men guri malla så søt hun er. Og den sjarmen hun har. Hun virker selvsikker til å være litt smårund. Men jeg er feit uten sjarm og selvtillit. Det er et under at jeg har en mann som holder ut med meg.. Mange ganger lurer jeg på hva han ser i meg.. Jeg har spurt han direkte, men får ingen vettuge svar.

Jeg har prøvd uttallige ganger å slanke meg, men det er utrolig vanskelig. Jeg er altfor glad i mat og godteri.
Livet mitt hadde vært bedre om jeg hadde vært slank. Jeg hater virkelig alt med meg.. Det er ikke en ting jeg liker med meg selv. Hvor flaut er ikke det. Les mer om hvordan jeg syns det er å være HER

Det eneste positive i livet mitt er familien min. Jeg tror de liker meg som jeg er. Legger ved et bilde av meg og tanteungen min, Kasper <3

 

13 kommentarer
  1. Kjære deg.
   Før du prøver å gå meir ned i vekt, stopp opp litt å reflekter.
   Du vil alltid streve med vekt å dårlig selvbilde om du ikkje gjør det.
   Før du nokensinne vil trives i eget skinn må du begynne å jobbe med tankemønsteret ditt.
   Det er ei hard kneik å komme over med AKSEPTER deg sjøl på alle måter.
   INGEN er perfekte.
   Dei som utgir seg for å være det er bare flinkere enn andre på teater.
   Og dei er som regel dei med mest uperfekte liv.
   Og nei, livet ditt vil ikkje bli bedre den dagen du blir slank.
   Men begynner du å jobbe med selvbildet og selvtilliten din, vil det bli langt bedre.
   Selvbildet= måten du ser deg selv på:
   Slutt å snakk nedlatende om deg selv!
   Kem vil like noen som ikkje liker seg selv?
   Det er langt meir destruktivt med dårlig selvbildet og tro meg det forsvinner ikkje med kiloene, for du er så vant til å snakke nedsettende om deg selv. Du må endre vanen, for at du nokensinne skal få et liv fylt med glede og føle deg verdifull som menneske.
   Du er i en negativ tankespiral no.
   Det er kun du og ingen andre som kan bryte den.
   Om du ønsker å bryte den kan du starte med et totalforbud mot å snakke nedsettende om deg selv (og i tankene, dei er viktigst) og når du står framfor speilet kveld og morning, i stedet for å leite etter feil. Si HØGT kor flott du er, finn det som er positivt med kroppen din. Og når du står der, så skal du i samme slengen sei 5 positive ting med deg som person. Etter 2-3 uker øk til 10.
   Dette er jobb, men det funker.
   Og ta vare på deg selv og vær god med kroppen. Den fortjener såpass, den er trossalt den som gjør til at du har muligheten for et fantastisk flott liv!
   Selvtillit:
   Gjør ting som GIR deg mestring og glede!
   Få til ting! Som hobby prosjekt ol.
   Sett deg ned å skriv HVER dag, 10 positive ting som du har sett, gitt deg glede, noke som er bra i livet.
   Få øynene opp for de små øyeblikkene.
   Når du har fått dette som vane vil det komme flere ting. Skriv da ned alt du kommer på.
   Skulle du ha en tung og tøff dag skriv ned det og, MEN det skal stå på et ark for seg selv. Så i tillegg må du skrive ned løsninger på det som er tungt. Kva kan du gjøre for at det ikkje skal oooleves fult så tungt? For her er nøkkelen.
   Opplevelsen vår av situasjonen vi befinner oss i er den avgjørende faktoren. Og klarer du å endre tankemønsteret ditt (det vil du om du gjør som eg seier, det er å lage ny vane)
   Så blir det lettere å gå ned i vekt og.
   Då veit du kva du skal gjøre.
   Du må tørre å gi slipp, nullstille deg og begynne med blanke ark og jobbe.
   Du vil tiltrekke deg flere mennesker med nytt tankemønster, selvbilde og selvtillit.
   Folk synes egentlig det er strevsomt å være med mennesker som er negative, for uansett råd de kommer med blir som regel feid vekk med ” funker ikkje på meg osv”
   Ønsker deg masse lykke til videre uansett kva du bestemmer deg for.
   Eg har vært der du er, samt i alle kiloklasser. Ja, befriende med mindre kilo, men hjelper ikkje det om du virkelig ikkje elsker deg selv for den du er. Og livet er så mykje gøyere og en trivelig plass å være i med et sunnere tankemønster. 😁

  2. Enig med Vanessa over! Det er ikke lett å være langt nede å ikke ha mye tro på seg selv, men det å gå ned i vekt vil nok dessverre ikke være noen magisk løsning. Prater fra erfaring, vekten raste med selvtilliten ble ikke nødvendigvis noe bedre! Det er en prosess å vanskelig å jobbe med, men mulig. Jobber med det selv!
   Du ser kjempe fin ut akkurat som du er!
   lykke til videre 🙂

  3. M: Takk for fin kommentar! 🙂
   Nei, det er ikke lett..Misunner de som har litt ekstra på kroppen, men er selvsikker allikevel. Fint å få kommentar fra noen med egenerfaring. 🙂
   Tusen takk for det! 🙂 Lykke til til deg også 🙂

  4. Vanessa: Hei! Beklager sent svar! Tusen tusen takk for at du tok deg tid til å skrive alt dette til meg, det setter jeg stor pris på. Det å endre tankemønster er veldig vanskelig, men innser at det er kanskje det jeg må jobbe med, ikke å fokusere kun på kiloene. Jeg skal virkelig prøve. Og jeg prøvde det du sa med å stå fremfor speilet å si fine ting, det var litt tåpelig og flaut, men skal ikke forkaste det riktig enda, må gi det noen forsøk til…hehee 😉
   Igjen, tusen takk for det du skrev til meg.
   Klem

  5. Du har selv din egen sjarm, du har et nydelig smil, nydelig form på ansiktet, flott øyenfarge og sett bort fra at du ikke ser det selv, så ser du veldig pen ut! Det går kanskje mer på det at du FØLER deg lubben og ekkel ut, men du ER ikke det, ikke i mine øyner.
   Men det er lett å sammenligne seg med andre, når man ikke helt har knekt koden selv. Slik har jeg det også, har kanskje noen kilo ekstra enn hva kroppen min er bygget for (ikke iforhold til hvordan andre ser ut). Jeg vet jeg er pen, jeg vet jeg ser bra ut, jeg er fyldig og vakker, men likevel tenker jeg innimellom at “guud så stygg og feit jeg er”, men innerst inne vet jeg at det bare er tankene mine. Tanker blir ikke til følelser med mindre du tror på de, vet du <3

  6. En ting til.. for noen år siden gikk jeg ned 20 kilo. Jeg har aldri følt meg så stygg som da. Det var akkurat som om jeg trivdes med mer vekt på kroppen. Så det er ingen løsning for livskvaliteten/følelsene å ta av seg 10 kg fordi man mener man er for stor.. Jeg har lagt på meg disse 20 kg tilbake igjen, men føler meg PENERE nå 🙂

  7. Benedikte: Hei Benedikte! Tusen takk for kommentarene dine, setter jeg stor pris på! 🙂 Og tusen takk for alt det fine du skrev om meg, hehe..det varmer mitt hjerte.

   Jøss..20kg er mye! 🙂 godt å høre at du føler deg komfortabel med deg selv. Jobber hardt med det jeg også.. skulle ønske jeg klarte å være fornøyd med meg selv, akkurat slik som jeg er. Får ta tiden til hjelp.

   Igjen, takk for kommentaren <3

  8. Versegod! <3 Lykke til, jeg tror nok du klarer det. God selvfølelse speiles i barnet ditt, når hun ser du føler deg pen, så smitter det på en måte over til hun <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg