NÅ HAR JEG BLITT ROASTET(cheeto i en cowboyhatt, oompaloompa og ostepop)

Jeg fikk en liten utfordring av en leser om å skrive om “Roasting”.

Jeg har sendt en selfie til facebookgruppa ” ROAST ME 18+”.
Nå har jeg fått en del kommentarer ( Kommentarene finner du nederst i dette innlegget).
Jeg må si jeg er skuffet! Det var jo ikke så mange morsomme egentlig. Jeg får høre b.la at jeg ligner en ostepop, oompaloompa, neandertaler og en cheeto i cowboyhatt..hehe. Man må ha litt selvironi for å bli roastet, og det har jeg. Hadde jeg ikke hatt det, så hadde jeg nok blitt lei meg.

Å bli roastet(grillet) går ut på at man legger ut en selfie, på f.eks ei facebookgruppe, og ber medlemmene om å komme med frekke og stygge kommentarer. Resultatet blir gjerne en lang rekke grove kommentarer,som tilsynelatende skal være humoristisk.

Helt ærlig, jeg skal innrømme at jeg syns det er hysterisk morsomt!

Kanskje har du sett “Roast” som gikk på Tv Norge for noen år siden? Det gikk ut på at kjendiser skulle bli grillet av et panel som besto av venner, komikere og andre kjente fjes. De skulle gjøre stas på æresgjesten med humoristiske taler som besto av harselas, latterliggjøring og komplimenter. Jeg syns programmet var kjempeartig.

På facebookgruppa var det ei dame som hadde lagt ut en selfie, og hun hadde et et utrolig langt ansikt. Da var det en som kommenterte: “Do you strecth your body when you do yoga? Or just your face? Jeg må innrømme at jeg lo en del. En annen kommentar jeg syns var litt artig er “panna di er større en fremtiden din”. Jeg syns en som roaster bør være kreativ. En roast skal være litt stygg, men ha en “punchline”. Et poeng. Og det krever en hjerne til å få til det.

En roast skal være underholdende og humoristisk. Det kan desverre i mange tilfelle gå over til mobbing. Jeg har sett kommentarer som ikke er morsomme i det hele tatt; Som f.eks at man er stygg og burde tatt livet sitt. Selv om man frivillig vil være med på det, så går det ei grense.

 

Her er kommentarene jeg fikk:

 

Tusen takk til Mr. Black Rubber Duck for utfordringen.
Jeg tar gjerne imot flere tips til hva jeg kan skrive om.

  1. Bare hyggelig 🙂
   Håper de er snill i mot deg jeg. For jeg synes slikt egentlig ikke er noe fint, dette med “Roasting”.
   Kylling der i mot, den skal Roaste’s til den er god og mør, nam, nam 😀

  2. Janne Haukom Breland: Som man ser det egentlig.. Noen vil syns det er mobbing, andre ikke. Jeg ser det ikke på som direkte mobbing iallefall.
   Men det forekommer selvsagt mobbing på slike steder, og det syns jeg selvsagt ikke noe om.

  3. Mr. Black Rubber Duck: he he.. Jeg syns det er humoristisk hvis det gjøres på riktig måte.. Man må ha litt selvironi for å legge ut en selfie på en slik side… Jeg er forberedt på å bli kalt en gris pga nesen min, eller langpanne eller at jeg har små og smale øyne 😛 Men det tok så lang tid før man ble godkjent.
   Haha..kyllingen skal vel roastes ja 😉

  4. Det var kanskje ikke så ille 🙂
   Selv om jeg fant flere av kommentarene heller dårlige. Og noen helt bak mål. Men et par av de var ganske stygge synes jeg. Spes. den fra Trea Duke og Nate Hill. Men den verste er vel den fra Pascal Sabourin – synes jeg da.
   Hvorfor, fordi de antyder noe jeg i alle fall ikke kan forestille meg at du er.
   Klem <3 fra din lille blogg venn

  5. Mr. Black Rubber Duck: Neida, jeg satt meg ikke ned å gråte av kommentarene der nei.. Men hvis det ikke hadde vært frivillige så hadde det stilt seg annerledes 😉
   Takk for det <3
   Klem, fra din bloggvenn 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg